ACS Jolie Sport Club face inscrieri pe tot parcursul anului

Despre ACS Jolie Sport ClubViziunea noastra

Antrenor gimnastica ritmica si acrobatica: Ma numesc Raluca Chimu si sunt antrenor de gimnastica certificat de Federatia Romana de Gimnastica. Am practicat gimnastica ritmica de performanta timp de 12 ani obtinand titluri nationale si municipale. Dragostea pentru copii si pentru gimnastica m-au facut sa imi doresc sa ma perfectionez in meseria de antrenor. Pentru mine este mai mult decat o meserie, este pasiune. Munca cu copiii este deosebita, iar cand la sfarsitul unui antrenament copilul te imbratiseaza si iti multumeste, ce poate fi mai placut! Fiecare copil este unic, are anumite calitati si la cursuri folosesc atu-urile fiecaruia pentru binele grupului. Cursurile sunt destinate copiilor incepand cu varsta de 5 ani, indiferent de tinuta pe care o au sau din ce familie fac parte. Invatam si ne dezvoltam frumos impreuna. Antrenametele sunt destinate copiilor ce vor o activitate placuta dupa orele de scoala sau in completarea altor activitati, iar cei ce doresc sa mearga pe drumul sportului de performanta, ii indrum spre cluburile de profil. La ACS Jolie Sport Club copiii fac miscare cu zambetul pe buze!

Vino sa ne cunoastem pentru a descoperi calitatile copilului tau!

Lorena Stog - antrenor gimnastica ritmica

Buna, Sunt Lorena, absolvent si licentiata in Educatie Fizica si Sport a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, kinetoterapeut licentiat al Facultatii de Educatie Fizica si Sport Timisoara si Masterand al facultatii UNFS Bucuresti. Am practicat gimnastica ritmica la nivel de performanta, avand reusite la nivel national. Imi place sa lucrez cu copii, sa ghidez micutele gimnaste in drumul lor spre performanta, sa devina campioane.

Hai sa te ghidez spre performanta!
Sos. Berceni Nr.8 (langa OMV) Telefon: 0734.139.779 Email: office@joliesportclub.ro Persona contact - Antrenor: Raluca Chimu