ACS Jolie Sport Club face inscrieri pe tot parcursul anului

Declaratie de confidentialitate a datelor cu caracter personal



Inainte de a ne furniza datele tale cu caracter personal te sfatuim sa citesti declaratia noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal. Mai jos gasesti declaratia nostra (sub Referinta). Referinta: Noul Regulament General de Protectia Datelor Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal pe care www.joliesportclub.ro le contacteaza telefonic sau WhatsApp, sunt confidentiale, au fost si vor fi in continuare. ACS Jolie Sport Club SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor tale si nu incurajeaza mesajele de tip SPAM si din acest motiv datele tale nu vor fi instrainate/vandute/inchiriate, nu vor fi facute public. Nu am facut si nu vom face schimb de adrese de e-mail cu terte entitati. www.joliesportclub.ro foloseste cookie-uri ale serviciilor Google(Google Search Console & Google Analytics) si nu foloseste cookie-uri care sa urmareasca in mod voit vizitatorii.

Denumire propietar www.joliesportclub.ro: ASC Jolie Sport Club SRL CUI: 40078076 Registrul Comertului: J40/15657/2018 Inregistrata in anul: 2018 Tip societate: Societate comerciala cu raspundere limitata Adresa: Str. MOINESTI, nr. 7, Bloc 134A, Scara B, Etaj 10, Apartament 103 Localitatea: Bucuresti Sectorul 6 Persoana care se ocupa cu prelucrarea datelor: Nume: Raluca Chimu E-mail: office@joliesportclub.ro Telefon: 0734.139.779

Scopul colectarii/prelucrarii datelor www.joliesportclub.ro NU COLECTEAZA date cu caracter personal, nu exista formular de contact sau alt tip de formular prin care sa preia date cu caracter personal! Datele transmise telefonic, email ori WhatsApp nu sunt stocate in mediul online(baza de date, cloud, etc.), exceptie facand adresa de email care este stocata in serverul pentru emailuri pana la stergerea lor periodica. Scopul colectarii/prelucrarii datelor este: - de a comunica cu clientii/potentialii clienti ai ASC Jolie Sport Club dar si cu vizitatorii joliesportclub.ro. - strict pentru marketingul intern al ASC Jolie Sport Club SRL (nu este inclusa o alta terta parte). Ce date sunt stocate si prelucrate Datele pe care le oferiti telefonic sau pe WhatsApp ori pe email office@joliesportclub.ro pentru o buna comunicare intre dvs. si ASC Jolie Sport Club. Unde sunt stocate datele colectate Datele colectate sunt stocate pe serverul de email al www.joliesporclub.ro pana in momentul citirii mailurilor si sunt descarcate automat de pe server in calculatorul personal al operatorului (Raluca Chimu).

* Dreptul de a fi uitat - persoanele fizice pot cere stergerea datelor personale daca acestea au fost prelucrate ilegal, fara consimtamantul acestora sau daca datele nu mai sunt necesare scopului in care au fost prelucrate initial. In cazul dreptului de a fi uitat, a fost avuta in vedere in special prelucrarea datelor in mediul on-line. * Dreptul de a fi uitat nu este unul absolut – vor fi analizate intotdeauna circumstantele specifice fiecarui caz in parte. Regulamentul permite pastrarea in continuare a datelor cu caracter personal in cazul in care aceasta este necesara pentru respectarea libertatii de exprimare si a dreptului la informare, pentru respectarea unei obligatii legale, pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul, din motive de interes public in domeniul sanatatii publice, in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. * Dreptul la portabilitatea datelor - ofera posibilitatea persoanei fizice de a cere sa se transmita datele la un alt operator sau de a primi datele personale care o privesc si pe care le-a furnizat operatorului. * Operatorul de date trebuie sa ofere datele intr-un format structurat, utilizat in mod curent, prelucrabil automat si interoperabil, tocmai pentru ca si un alt operator de date sa le poata prelucra ulterior. * Dreptul la portabilitatea datelor este aplicabil in masura in care persoana vizata a oferit operatorului datele personale, iar acesta le prelucreaza in baza consimtamantului sau in executarea unui contract. * Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor tale. * Ai dreptuul sa depui o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. * In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania E-mail:anspdcp@dataprotection.ro Telefoane: +40.318.059.211; +40.318.059.212; * Inainte de a contacta autoritatea de supraveghere, te rugam sa ne contactezi in prealabil, acest lucru nu iti afecteaza dreptul tau de a contacta autoritatea de supraveghere. In acest caz iti promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. * Ai dreptul sa ne ceri oricand informatii de despre datele tale personale pe care tu le-ai furnizat prin formularul de comanda al acestui magazin online si pe care noi le-am prelucrat. * Poti face acest lucru trimitandu-ne un e-mail pe adresa office@joliesportclub.ro, cererea ta va fi solutionata in termen de 30 de zile de la data cererii prin conceptul "primul venit, primul servit". * Informatiile cerute ti-le vom trimite prin e-mail pe adresa ta de e-mail pe care ne-o furnizezi in cerere. * In cazul in care doresti sa iti stergem datele stocate, te rugam sa ne instiintezi aceasta dorinta prin e-mail pe adresa office@joliesportclub.ro sau pe watsapp 0734.139.779 (Raluca Chimu - propietar Jolie Sport Club SRL).

Nu transmitem datele tale cu caracter personal altor terti, cu exceptia autoritatilor statului sau alte autoritati internationale. Datele tale pe care ni le oferi telefonic, email, WhatsApp sunt preluate de ASC Jolie Sport Club SRL de catre persoana care se ocupa de prelucrarea datelor este Raluca Chimu (propietar ASC Jolie Sport Club SRL) 0734.139.779.

ASC Jolie Sport Club SRL si-a luat masuri de protectie a datelor colectate, am fost asigurati de catre serviciul de hosting ca serverul pe care este gazduit acest web site este securizat impotriva atacurilor cibernetice iar echipa celor care care administreaza serverul va face tot posibilul sa-l mentina protejat, dar nu pot garanta 100% ca nu pot aparea atacuri cibernetice asupra serverului. www.joliesportclub.ro este periodic supus unei verificari tehnice de functionalitate si integritate, se verifica codul sursa pentru detectarea oricarei actiuni externe (virus, cod injectat, etc.).

Pentru imbunatatirea calitatii declaratiei de confidentialitate vom modifica aceasta declaratie cand va fi cazul. Pot surveni modificari din partea autoritatilor, iar noi trebuie sa le implementam. In cazul in care modificarile te privesc in mod personal ca utilizator al www.joliesportclub.ro, te vom instiinta pe adresa ta de e-mail (cea pe care ne-ai furnizat-o). In cazul in care apar alt tip de modificari, le vom afisa in aceasta pagina in rubrica "Noutati si modificari". Daca nu esti de acord cu modificarile, poti cere stergerea datelor pe care le-ai furnizat in acest website trimitandu-ne un e-mail de instiintare pe adresa office@joliesportclub.ro.

www.joliesportclub.ro poate contine trimiteri catre alte site-uri(Youtube, Facebook, Instagram, etc.), daca accesezi linkuri catre alte site-uri, trebuie sa retii ca fiecare din ele are propria sa politica de confidentialitate. Nu controlam aceste web site-uri/aplicatii si nu suntem responsabili pentru aceste politici.

Iti multumim ca ai ai avut rabdare sa citesti declaratia noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal si de a te informa. Daca ai nelamuriri sau doresti alte informatii care au legatura declaratia noastra su cu datele pe care ni le-ai furnizat, te rugam sa ne transmiti acest lucru printr-un e-mail pe adresa office@joliesportclub.ro sau watshapp 0734.139.779. Vom raspunde solicitarii tale si iti vom transmite informatiile intr-un timp cat mai scurt posibil. Te sfatuim: Aminteste-ti sa citesti notificarea fiecarei pagini de confidentialitate a web site-urilor pe care le accesezi! Informeaza-te mai intai de a-ti furniza datele personale! Daca esti de acord sa iti furnizezi datele tale personale fara sa citesti informatiile legate de confidentialitatea datelor, trebuie sa fii constient/a de faptul ca iti asumi niste riscuri.

Momentan nu sunt noutati si nici modificari in declaratia noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal.


Sos. Berceni Nr.8 (langa OMV) Telefon: 0734.139.779 Email: office@joliesportclub.ro Persona contact - Antrenor: Raluca Chimu